Páginas

EMOCIONS

Enguany el tema transversal que anem a treballar al CEIP. Mare de Déu dels Xics, són les emocions,
La importàcia de la intel·ligència emocional està demostrada en l'educació. D'una manera u altra a l'escola sempre s'han treballat les emocions, però a l'actual curs, volem incidir més en elles.
És per això, que en educació atística: plàstica hem començat per treballar les expressions facials, l'alegria, la tristesa, la por, l'enuig i el fàstic,  d'una manera artística,i hem preparat aquest treball.


                 BOMBOLLES D'IL·LUSIÓ!!!

A La Font de la Figuera, estem preparant un Trenzo-Mural. 
A partir de les converses mantingudes amb l'artista Alícia Fornés, veïna de la localitat, sobre el projecte TRENZAS i les suggerències de l'alumnat, Alícia ens va fer vàries propostes, de les que quedaren dos. Posteriorment i per votació, els xiquets i xiquetes des de primer fins a sisé de primària votaren i quedà guanyadora l'opció 1.
I ahí començà el treball... 
Des dels més menuts fins els més majors, tots han participat en la tasca. Uns amb ajuda, altres a l'andami, uns perfilant, altres reomplint,... un gran treball en equip. 
Encara no hem acabat, però esperem que el proper dia 22 d'octubre, quan rebrem la visita dels nostres associats de Lleida i A Corunya, puguem fer la inauguració!!!
Vos mostrem les primeres imatges.

TRENZO-MURAL A LA FONT s qu