Páginas

LLAÇOS D'UNIÓ POSTAL ENTRE GALÍCIA I VALENCIA

Intercanvi de correspondència entre el CP HEROINAS DE SÁLVORA I EL CEIP MARE DE DÉU DELS XICS, l'etapa d'EDUCACIÓ INFANTIL

Fa unes setmanes, els alumnes de 4 anys del CEIP Mare de Déu dels Xics reberen, emocionats, uns paquets de Galícia amb correspondència.

Al obrir-los, van interaccionar amb la llengua gallega amb diverses poesies, que els companys havien elaborat i ens havien remés. També, vam descobrir diverses formes d'art, realitzades a partir de dibuixos damunt de teles.

Ara els alunmes del CEIP Mare dels Xics han volgut agraïr, des de La Font de la Figuera, la dedicació dels companys gallecs i els hem enviat poesies de Marc Granell, escriptor valencià, i alguna sorpreseta més ....


Veure'm com es senten quan ho reben!

DIDGERIDOO!!!

Per fi hem acabat els nostres didgeridoos!! els hem pintat, vernissat i hem fet una boquilla amb cera d'abella per no fer-nos malvé els llavis. 
Aquest instrument típic dels aborigens australians, s'utilitza des de fa més de mil anys per representar la natura i els animals que viuen en ella. Però actualment, aquest instrument es gasta per a buscar la relaxació i també s'aplica a la musicoteràpia pels efectes terapèutics que té. 

Ací estàvem provant com sonaven els tubs, abans de fer el didgeridoo!:Ací estàvem decorant-los:Ací fent-los sonar:
Mireu com sona en els alumnes...


I ací està el mestre de música, Joan tocant aquest instrument tan curiós!.


Esperem que vos agrade, fer-ne un és molt fàcil i pots decorar-lo al teu gust!!